Introduction

Introduction

Introduction

Close your eyes and begin to relax. Take a deep breath, and let it out slowly. Concentrate on your breathing. With each breath you become more relaxed. Imagine a brilliant white light above you, focusing on this light as it flows through your body. Allow yourself to drift off as you fall deeper and deeper into a more relaxed state of mind. Now as I count backward from ten to one, you will feel more peaceful, and calm. Ten. Nine. Eight. Seven. Six. You will enter a safe place where nothing can harm you. Five. Four. Three. Two. If at any time you need to came back, all you must do is open your eyes. One.
Regression

Sunday, December 6, 2009

Δεν είμαι μπάζο..

Το να κάνεις έρωτα με κάποιον δε σημαίνει να μοιράζεσαι μαζί του τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σου και να τις πραγαματοποιείται μαζί; Να κάνεις μαζί του σεξ και να έχει σημασία ότι είναι αυτός εκεί και όχι κάποιος άλλος στη θέση του; Να είστε και οι δύο εκεί και να το νιώθετε αυτό που κάνετε και να το θέλετε και οι δύο; Αυτό δεν είναι έρωτας; Κι αν τα κάνεις όλα αυτά και λές ότι δεν είναι τότε γιατί τα κάνεις; μόνο και μόνο για να τα κάνεις; Από ανάγκη δική σου; Από υπόχρεωση; Γιατί;

(Δε μιλάω για τις "σχέσεις" μιας βραδιάς προφανώς)

4 comments :

  1. ειναι η αναγκη που σου επιβαλλει το κορμι
    νιωθει αυτο μαζι μ εσενα οτι ειναι ζωντανο
    το να κανεις ερωτα, ειναι το ιδανικο
    και ειναι υπεροχο
    το να κανεις σεξ ειναι πολλες φορες αναγκαιο, μονο που δεν ειναι παντα υπεροχο

    ReplyDelete
  2. Το καταλαβαίνω ότι είναι ανάγκη, φυσικά και είναι, και σε μια σχέση και το σεξ είναι αναγκαίο και ωραίο πολλές φορές, αλλά όταν ο άλλος σου λέει στην ψύχρα δε μου αρεσεις πια, και αυτό που κάναμε δεν ηταν έρωτας, αλλά απλα σεξ;
    Τελικά μάλλον το ερώτημά μου έπρεπε να είναι πως γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να πάψεις να αρέσεις σε έναν ανθρωπο..

    ReplyDelete
  3. Το να κάνουν έρωτα δύο άνθρωποι που αγαπιούνται είναι η προέκταση της αγάπης τους που με αυτό τον τρόπο δηλώνουν ότι και οι δύο είναι το ίδιο και το αυτό.
    Το να κάνεις σεξ είναι απλά βιολογική ανάγκη ώστε να σταματήσουν οι ορμόνες να βαράνε καμπανάκια, να χτυπάνε κόκκινο.
    Όταν λοιπόν ο ένας βλέπει την συνουσία σαν έρωτα κι ο άλλος απλά σεξ, τότε δεν υπάρχει λόγος αυτοί οι δύο να συνυπάρχουν. Ο ένας κάνει ότι κάνει για να ικανοποιήσει τις ορμές του κι ο άλλος παγιδεύεται περισσότερο συναισθηματικά κι απλά υπομένει ότι φέρει η ώρα.
    Αργυρούλα μου είσαι παγιδευμένη. Βγες από όλο αυτό το συναισθηματικό μπλέξιμο. Μην υποκύπτεις άλλο στην ανάγκη του άλλου. Μην τον αφήνεις να εκμεταλεύεται την αγάπη που του έχεις. Αν ήταν σωστός θα προσπαθούσε να σε βγάλει απ'το αδιέξοδό σου. Αλλά σε βρήκε θύμα και κάνει ότι κάνει. Φύγε όσο είναι καιρός. Φύγε για να βρεις την Αργυρούλα!

    ReplyDelete
  4. Μου έχει πει ότι δεν του αρέσει που νιώθει έτσι, που φέρεται έτσι, και γι' αυτό μου έχει πει πολλές φορές να φύγω.. Δεν το κάνω όμως, γιατί όταν δεν είναι πιεσμένος, όταν δεν είναι αγχωμένος, όταν απλά αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο, τότε είναι άλλος άνθρωπος.. Είναι ο άνθρωπος που γνώρισα, αυτός που αγάπησα.. Αυτές οι λίγες στιγμές είναι που με κάνουν να μένω.. Ίσως να έχετε δίκιο και να πρέπει να το κάνω, δεν έχω τη δύναμη όμως.. Είμαι δυνατή για τους άλλους, δυνατή για άλλες καταστάσεις, αλλά εδώ όχι.. Και δεν είναι ότι εξαρτώμαι από αυτόν, απλά δεν μπορώ.. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου...

    ReplyDelete

through your eyes